slepa kura.

... an moja štorja žalostna je, str'šnu, prou rjes, za krepat uad smjeha ...

Thursday, March 08, 2007

not lost. undiscovered.

sem šla prebrat svoj negativni izpad o vzgoji. se kar strinjam sama s sabo. potem pa mi pogled zaide en post nižje, kjer pišem o svojih pivskih podvigih. vprašam se:
1. kdo me je vzgajal?
2. kaj bo šele iz tistih nesrečnežev iz mojega razreda?
3. a lahko začnemo ta svet od začetka?

3 Comments:

  • At 6:40 AM , Blogger mushu said...

    eh, pivski podvigi so prisotni v vseh generacijah. tut nasi starsi so ga zural, mogoce so se prej zacel k mi, pa so kr uspesni (vsaj moji in njihovi prijatelji - ko poslusam obijanje spominov, mi sploh ni bed da ga mi ucas mal prevec popijemo).
    tamali bojo tut sooceni s tem. sam vprasanje je, a bojo zacel v gimnaziji, tko k smo mi. al v petem razredu - ker tale meja pijancevanja in travopoha se kr znizuje. poleg tega, da kr pr 12 ze seksajo. jao ming. mogoce nas to lahko skrbi.
    sicer pa, po drugi strani, mene na faksu ucijo, kako je premal otrok v sloveniji, tko da je dobr da kmal zacnejo =)

     
  • At 12:05 PM , Blogger arctic donkey said...

    ena unčanka pričakuje 8. otroka. dbest, bo zvišala povprečje, da 12-letnikom ne bo treba.
    sam lahko se vprašamo, zakaj se te meje znižujejo ... a se ni kar cel svet začel hitrej vrtet? skos se nam nekam mudi, vsi se furamo z avtomobili, ker so avtobusi prepočasni, tehnologija se ful hitr razvija, mobiteli majo vsak mesec inštalirane nove neumnosti, ki jim še sama, mlada kot sem, ne sledim, treba je bit skos pozoren in izkoristit vsako priliko, ker če jo fališ, se bo s svetom odvrtela naprej in bo zate za vedno izgubljena. (naredi stavčno strukturo te povedi). in tko je tud pr alkoholu, čikih in ostalih domačih živalih. hitr, čimprej. taki lenuharji kot sm js, bi po darwinu mogl že zdavnej izumret ...

     
  • At 1:25 AM , Blogger mushu said...

    ja, zame gre tut use prehitr. in pol probas mal ta tempo drzat in pol umres za en tedn. tko sm jz funkcionirala, zdj sm se pa nekak ujela v lastnem ritmu in mi je kr usec.. ne tok hotr tok dalec! pa tko... =)

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home