slepa kura.

... an moja štorja žalostna je, str'šnu, prou rjes, za krepat uad smjeha ...

Thursday, August 16, 2007

"če zgleda k lešnik, pol je lešnik!"

trnfest je darilo od boga. ta teden sem se trikrat udeležila prireditev, ki jih ponuja kud fp. v glavnem zato, da tega malo časa, kolikor mi ga preostane do zadnje runde dela v prestranku, izkoristim za svoje nove ljubljanske znance. ker oni so kul.

dvakrat od trikratnega obiska sem tam zgolj posedala in gledala lušne fante in pila pivo in poslušala zgodbice mimosedečih in se jim smejala. včeraj pa sem celo ujela program.

s teo sva se že pred veselim dogodkom dobili na eni knjigi v kudu. potem sva zasedli sedeže v prvih vrstah in čez čas se je že začel spektakel. stand up.

bilo je res smešno. to sem potrebovala – da nekdo pošteno okrepi moje trebušne mišice. zadevo je otvoril napo, ki ga globoko spoštujem in cenim že zavoljo dejstva, da je bil meni najljubši špiker radia študent (ko se mi ga je še dalo poslušati), ter da je nesporno najboljši top šop glas. no, tudi stand up komedija mu gre kar dobro od jezika. zanimiv gospod, ga grem še gledat.

nasledil ga je nek mladič, mislim da tim/tin vodopivec (lahko, da sem si ime zdajle zmislila, ne me tepst).

če zgleda k paolo nutini,
pol JE paolo nutini!


fantu se je v življenju očitno pripetilo že marsikaj, ampak za moj okus je bil premalo sproščen. ali pa na nekakšen drug način ne dovolj zaminiv. ne vem. bil je sicer cortkan in zabaven, a ne toliko kot car večera in zakon plaže: vid valič (upam, da je vsaj to resnična oseba, če že prejšnja ni).

ta je bil res hecen. jokala sem od smeha. vse, kar je povedal, je bilo tako resnično, da ni bilo druge kot smejat se. pa še na tak simpatičen način je govoril. in še z nadležnim pijanim gledalcem se je kregal vmes. ful fajn.

še bi šla.

še bom šla.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home